Over MOResult

Bent u een werkgever en heeft u medewerkers in vaste dienst?

Heeft u het wel eens meegemaakt dat een veelbelovende kandidaat na een inwerkperiode en enige maanden dienstverband toch niet goed functioneerde en u genoodzaakt werd om afscheid te nemen van deze persoon?

Of heeft u wel eens een forse fee aan een werving & selectiebureau betaald voor een medewerker die uiteindelijk toch niet bracht wat u ervan gehoopt had?

Helaas zijn veel werkgevers bekend met deze werving & selectie frustraties en de torenhoge kosten die hierbij horen. Uw groeiplannen worden hierdoor belemmerd en de reputatie van uw bedrijf kan zelfs ernstig geschaad worden.

Met MOResult voorkomt u deze dure selectiefouten en betaalt u pas een resultaat fee wanneer u het contract heeft verlengd met uw ‘nieuwe’ medewerker. Veelal heeft u dan al 1 jaar samengewerkt met deze persoon en weet u wat voor vlees iemand in de kuip heeft. U heeft op dat moment zelf vastgesteld of deze ‘nieuwe’ medewerker binnen uw bedrijf past en succesvol is.

Hoe we dat doen? MOResult analyseert uw vacature grondig en maakt gebruik van de beste assessments bij de selectie van kandidaten. Assessments die ik in de afgelopen 20 jaren zelf al vele duizenden keren in de praktijk heb gebracht. Met behulp van deze expertise durft MOResult te kiezen voor een innovatieve aanpak en fee structuur in de werving & selectie branche.

Voorkom dure selectiefouten en geen factuur bij plaatsing maar pas bij contractverlenging! Succes en geen frustratie maar juist veel plezier bij de realisatie van uw groeiplannen!

Beschikt uw organisatie over de juiste mensen om ook in de toekomst succesvol te zijn?