onze klanten vertellen

Referenties

Referenties

MOResult werkt nauw samen met een groot aantal bedrijven en not for profit organisaties. Hieronder lees je hoe een aantal van hen deze samenwerking ervaart.

MOResult werkt samen met een groot aantal bedrijven en non-profit organisaties, zoals:

Enkele tevreden klanten aan het woord

Het vinden van de juiste medewerkers is essentieel voor ieder bedrijf. Onze medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van de organisatie. Wij passen niet bij iedereen en niet iedereen past bij ons. Bij het werven van nieuwe medewerkers is het noodzakelijk een juiste aanpak te volgen om zo het risico op wederzijdse teleurstelling te beperken. Het gaat om de juiste match.

Kandidaten hebben er recht op exact te weten waar ze terecht komen. Dat gaat verder dan alleen te begrijpen wat het bedrijf doet en de inhoud van de functie. Zaken die minstens zo belangrijk zijn is waar wil het bedrijf naar toe, wat is de cultuur, op welke wijze wordt er leiding gegeven en hoe gaat het team onderling met elkaar om. Met een gezamenlijk opgesteld plan van aanpak en in de uiteindelijke gesprekken met kandidaten gaan we hier zorgvuldig op in.

Wij werken graag met Willem Olthof omdat hij bovenstaande erg goed begrijpt. Hij is eerlijk naar kandidaten en kritisch naar de organisatie. Hierdoor is er een vertrouwensband ontstaan die verder gaat dan het werven van nieuwe kandidaten. Wanneer we een vraagstuk hebben op het gebied van medewerkers of de verdere ontwikkeling van onze organisatie is Willem een waardevolle sparringpartner. Kortom wij kunnen Willem van harte aanbevelen.

Martijn Hol

Algemeen directeur Anur Halal Food

Willem Olthof zoekt, vindt en test adequate kandidaten vanuit zijn seniore vermogen om de cultuur van de bedrijven van zijn klanten snel te doorgronden. Dit is zo essentieel voor een recruiter! Belangrijker voor ons is dat hij staat voor zijn -onderbouwde- mening die op een professionele wijze tot stand komt en ons regelmatig heeft behoed een niet passende kandidaat aan te nemen. Ook als wij eigenwijs waren en met onze roze bril op zijn aanbevelingen in de wind sloegen, keken we na een uitglijder nog eens terug in zijn rapportage en zonder uitzondering stonden de haakjes en vlekjes altijd vermeld. Kortom, in deze tijden waarin goede mensen moeilijk te vinden zijn en wij soms te graag willen, is Willem voor ons een onmisbare, objectieve selecteur. Als u liever niet een kerel met een ruggengraat wil die niet altijd zegt wat u wil horen, dan moet u Willem niet inschakelen. Anders levert Willem value for money! 

Marcel van der Laan

CEO Meyenhagen B.V. / voorheen CEO Isotron Systems B.V.

De Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV) schakelt al vele jaren Willem Olthof in voor werving en selectie van haar team leden. Bij aanvang van dit proces kun je met hem goed sparren over het realiteitsgehalte van onze wensen in het licht van de stand van de arbeidsmarkt. Naast voldoende gekwalificeerd moeten kandidaten passen binnen het profiel met een hoog dienstverlenend en vernieuwend karakter, én, minstens zo belangrijk, ze moeten passen binnen het team van (zes) eigenzinnige professionals van de NCV. Willem heeft kennis en kunde om ons kandidaten voor te stellen die aan al onze eisen voldoen. De interviews met de kandidaten die ik als opdrachtgever samen met Willem heb spelen hierbij een cruciale rol. Het vergroot het inzicht in kandidaten en is soms van doorslaggevende betekenis in de uiteindelijk keus. Interviews met Willem kenmerken zich door mix van professionele gerichtheid en ontspannen vrolijkheid. Dat maakt deze interviews oprecht leuk en interessant om samen met hem te doen.

Ronald van Welie

Directeur NCV

Willem helpt ons bij de werving van nieuwe collega’s. Hij is een prettige sparringpartner en begeleidt het proces van werving en selectie van begin tot eind op een zeer deskundige manier.

Klaas Gravesteijn

Directeur VOB