Van zoektocht naar match: hoe Vincent samen met MOResult de gewenste uitdaging vond bij 20face

Als eigenaar van MOResult heb ik het genoegen om samen te werken met veel getalenteerde individuen, zoekend naar een volgende stap in hun loopbaan. Zo ook met Vincent Babay, een professional met een sterke achtergrond in de commerciële sector, zoekend naar die nieuwe uitdaging. Met mijn unieke aanpak vonden we bij 20face het juiste vervolg van de carrière van Vincent.

Vincent zelf zei over onze eerste ontmoeting: “Ik was direct onder de indruk van Willems persoonlijke benadering. In plaats van de standaardgesprekken, gingen we meteen dieper in wat ik echt zocht in mijn carrière.” Deze aanpak is dan ook essentieel voor MOResult. Het gaat niet alleen om de vaardigheden, maar ook om de persoon achter het cv. Door samen te praten, lukte het om Vincents sterke punten te identificeren en te analyseren deze gelijkenis toonden met de functie eisen van opdrachtgever 20face.

Vincent vindt het leuk om business development te doen voor een compacte en groeiende organisatie in state-of-the-art technologie. In de zorgsector heeft hij hier al de nodige jaren ervaring mee opgedaan. In onze gesprekken bleek dat Vincent zijn netwerk in de zorgsector graag wilde benutten in een volgende functie. Maar het verbreden van zijn netwerk lijkt hem ook erg interessant.

De communicatie gedurende het proces was cruciaal. “De transparantie en betrokkenheid van Willem gaven mij het gevoel echt gewaardeerd te worden,” herinnert Vincent zich. ‘’Dit is een aspect van mijn werk dat ik zeer serieus neem”, vertelt Willem. “Het is van vitaal belang dat zowel de kandidaat als de opdrachtgever volledig op de hoogte is van elke stap in het proces. Vanaf het begin betrek ik ook mijn opdrachtgever bij de gesprekken met kandidaten.”

Vincent merkte op: “Dankzij de fijne gesprekken en het assessment, ben ik nu in een rol die niet alleen aansluit bij mijn ambities. Maar waar ik ook echt een verschil kan maken in de organisatie.”

Dit succesverhaal is een prachtig voorbeeld van hoe een gerichte en persoonlijke aanpak in werven en selecteren kan leiden tot jouw volgende stap in jouw carrière. Het is mijn overtuiging dat het vinden van de juiste match voor zowel werkzoekenden als werkgevers opdrachtgever centraal staat in het creëren van duurzame en succesvolle carrières.

Wil jij de volgende zijn die een succesverhaal schrijft? Volg mij of MOResult op LinkedIn en blijf zo goed op de hoogte van interessante vacatures bij organisaties die graag in hun mensen investeren.

Afsluiting

Een duurzame samenwerking staat dus centraal in de aanpak van MOResult. En daarmee lopen de belangen van opdrachtgever, sollicitant en MOResult parallel en zijn we gelijkgestemde partners voor elkaar. Meer weten of direct samen met MOResult aan de slag?

Dit bericht delen