Kandidaten

Kandidaten zijn net als onze opdrachtgevers onze klanten. We begeleiden je naar een goede volgende stap in jouw loopbaan. Dit doen we door:

  • Voorafgaand aan de werving ons goed te verdiepen in de organisatie, de markt, de functie en de bedrijfscultuur van de bedrijven waar we voor werken.
  • Tijdens de selectie nauw samen te werken met jouw toekomstige manager.
  • Jouw capaciteiten kritisch te beoordelen in relatie tot het gevraagde.
  • Je open en eerlijke feedback te geven.
  • Je gedurende het eerste jaar in je nieuwe functie te coachen en regelmatig met jou en jouw nieuwe manager de samenwerking te evalueren.

Wij werken exclusief voor onze klanten en doen dit nooit op basis van ‘No cure No pay’. We bieden een proces waarin kwaliteit en aandacht voorop staan. Een deel van onze fee brengen we in rekening wanneer de samenwerking ook daadwerkelijk een succes is. We nemen jouw coaching on the job dan ook serieus en zijn en blijven betrokken, ook nadat je het contract hebt getekend.

De kandidaten die wij zoeken voor de vacatures bij onze opdrachtgevers zijn initiatiefrijke mensen die aan het stuur staan van hun persoonlijke ontwikkeling. We hebben geen klassieke kandidaten database om mensen te benaderen voor één van onze functies. We geloven vooral in het belang van netwerken.

We kiezen bij iedere vacature die (social) media die optimaal aansluiten bij de doelgroep waarmee we in contact willen komen. Wanneer jij je regelmatig oriënteert op de arbeidsmarkt kom je beslist in contact met vacatures die wij begeleiden. Jij bepaalt zelf of je hierop reageert.

Beschikt uw organisatie over de juiste mensen om ook in de toekomst succesvol te zijn?