Waarom duurzame matches cruciaal zijn in recruitment

Ben jij wel eens bemiddeld naar een andere baan via een werving- en selectiebureau? En had je het gevoel dat de focus vooral lag op het invullen van de vacature, in plaats van op jouw persoonlijke groei en ontwikkeling? Helaas is dit een veelvoorkomende ervaring in de wereld van recruitment. Maar wat als ik je vertel dat er een andere benadering is, een benadering die draait om jouw succes en groei?

Bij MOResult streef ik naar een vernieuwde kijk op werving en selectie. Ik begrijp dat een baan meer is dan alleen een match tussen jouw vaardigheden en een functieomschrijving. Het gaat om jouw professionele groei, voldoening en succes op lange termijn. Lees verder om te ontdekken hoe ik jou kan helpen bij het vinden van niet alleen een baan, maar ook een carrièrepad dat bij jou past.

Duurzame matches

In tegenstelling tot veel andere werving- en selectiebureaus draait bij MOResult niet alles om snelle plaatsingen en hoge commissies. Mijn doel is om duurzame matches te creëren, waar zowel de werkgever als werknemer op lange termijn van profiteren. Jouw groei en ontwikkeling zijn voor ons van het grootste belang.

Commitment

Een belangrijk aspect van mijn aanpak is de commitment aan jouw groei en ontwikkeling. Ik breng pas het overgrote deel van mijn vergoeding in rekening wanneer we kunnen spreken van een succesvolle samenwerking tussen jou en je nieuwe werkgever. Dit betekent dat ik samen met jou de juiste stap in je carrière analyseer en ervoor zorg dat deze aansluit bij je loopbaandoelen.

Onboarding

Daarbij stel ik bij MOResult kritische vragen aan zowel jou als de organisatie die de vacature heeft. Ik geloof dat de antwoorden op deze vragen bepalend zijn voor het succes van de samenwerking. Daarnaast besteed ik veel aandacht aan je onboarding en volg ik je ontwikkeling gedurende het eerste jaar in je nieuwe functie.

Op de hoogte blijven?

Als deze benadering je aanspreekt, nodig ik je uit om met mij te connecten via LinkedIn. Op die manier blijf je op de hoogte van de vacatures die ik begeleid en kunnen we wellicht binnenkort samen spreken over de volgende stap in jouw carrière.

Dit bericht delen